Els millors dentistes a la comarca del Bages. Manresa, Sant Fruitós de Bages, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Callús.

 

La primera de les clíniques Dental CATALUNYA es troba en un dels accessos principals de la ciutat de Manresa, la Carretera de Vic i disposa de Pàrquing per a pacients, per facilitar-ne l’accés.

A les dependències de la clínica hi ha fins a quatre boxes perfectament equipats per portar a terme els tractaments bucodentals necessaris per als pacients més petits fins als més grans. Entre els equips d’última generació destaquem l’escàner intraoral 3D, el planificador d’ortodòncia per ordinador o l’aparell pel disseny de pròtesis CAD/CAM, tecnologies que permeten l’odontologia avançada.

L’equip de la clínica dental -doctors/es, higienistes, auxiliars i atenció al pacient- està format per professionals especialistes en totes les àrees de l’odontologia per donar el millor servei en tractaments dentals com l’ortodòncia, l’higiene bucodental, les carilles, pròtesis dentals, sistemes de càrrega immediata (all-on-4®) o l’odontopediatria.

Horari de Clínica Dental Manresa

Dies                                    Hores

* Dilluns  a Divendres       10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00

Oblida’t dels problemes, només preocupa’t de somriureOn som

Com contactar

Carrer:              Carretera de Vic 119. 08241 Manresa. Barcelona

Telèfon:           932 499 999

E-mail:              info@dentalmanresa.com

Les altres clíniques dentals: Igualada | Vic | Berguedà | Molins de Rei | Martorell | Vilanova i la Geltrú

Segueix-nos a …