Els millors dentistes a Martorell i voltants, Castellbisbal, Abrera, Esparraguera, Rubí, Sant Esteve Sesrovires.

 

A les clíniques Dental CATALUNYA oferim un mètode propi en tractaments odontològics creat en base a les casuístiques dels nostres pacients, no som franquícia. Martorell és un dels nostres dentistes preparat per rebre la societat de la zona que pateixi problemes dentals, ajudar-los i trobar solucions que millorin la seva qualitat de vida, eliminant les preocupacions i el dolor.

 

Volem que l’equip de professionals que treballa a la Clínica Dental Martorell estigui preparat per tot tipus d’intervencions, des d’inspeccions bucodentals rutinàries, higiene dental i periodòncia, tractaments amb implants d’última generació o alineació dental amb brackets o sistema invisalign, gràcies a l’amplia experiència dels professionals, la formació contínua i una tecnologia de treball d’última generació. Oferir a la població de la ciutat i voltants, els tractaments dentals més avançats que proporcionin els millors resultats. Perseguint aquests objectius, els nostres boxes estan equipats amb la tecnologia més puntera de l’odontologia (escàner intraoral o el sistema CAD/CAM per dissenyar pròtesis dentals) per fer tractaments de molta precisió i poc invasius pel pacient.

 

La família Dental CATALUNYA està a prop teu per solucionar els teus dubtes relacionats amb l’odontologia i els problemes bucodentals. Et volem conèixer i que ens coneguis per ajudar-te en tot allò que sigui necessari, conjuntament volem arribar fins l’origen per anar molt més lluny.

Horari de Clínica Dental Martorell

Dies                                    Hores

* Dilluns  a Divendres       (10:00 a 14:00) i (16:00 a 20:00)

Oblida’t dels problemes, només preocupa’t de somriureOn som

Com contactar

Carrer:             Avda Germans Marti, 2. Baixos. 08760 Martorell (Barcelona)

Telèfon:           93 737 82 14

E-mail:              comunicacio@dentalcatalunya.cat

Les altres clíniques dentals: Manresa | Vic | Igualada | Berguedà | Molins de Rei | Vilanova i la Geltrú

Segueix-nos a …