Els millors dentistes a la comarca del Baix Llobregat. Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Corbera, Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Hospitalet de Llobregat.

 

Els millors dentistes del Baix Llobregat es poden trobar a la ciutat de Molins de Rei, Carrer del Carril, número 12. Una clínica dental que proporciona un ampli ventall de solucions relacionades amb l’odontologia conservadora per mitjà de tractaments dentals com la higiene dental i periodòncia, la substitució de peces per mitjà d’implants o pròtesis dentals. L’alineació dental amb diferents tipus d’ortodòncia, i per als més petits, el dentista especialitzat en infants (odontopeidatria). Si a casa ronca algun també oferim solucions específiques com la fèrula anti ronc per gaudir d’un son reparador.

A la clínica de Molins de Rei disposem d’un equip multidisciplinar de professionals que permeten posar remei a tot tipus de problemes dentals dels pacients, que varien i evolucionen al llarg del temps. Creiem en la importància de la formació constant de dentistes, higienistes, cirurgians, auxiliars i altres professionals del centre dental per conèixer les últimes tècniques i equips d’odontologia avançada com el planificador d’ortodòncia per ordinador, CAD/CAM pel disseny de pròtesis o l’escàner intraoral 3D, permeten donar el millor servei possible als nostres pacients.

Horari de Clínica Dental Molins de Rei

Dies                                    Hores

* Dilluns  a Divendres       (9:30 a 13:30) i (15:00 a 19:00)

Oblida’t dels problemes, només preocupa’t de somriure  On som

  Com contactar

  Carrer:              Carrer del Carril, 12. Baixos. 08750 Molins de Rei (Barcelona)

  Telèfon:           936805470

  E-mail:              comunicacio@dentalcatalunya.cat

  Les altres clíniques dentals: Manresa | Vic | Igualada | Berguedà | Martorell

  Segueix-nos a …