Els millors dentistes del Garraf a Vilanova i la Geltrú. Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Cunit i Segur de Calafell.

 

La clínica Dental CATALUNYA està situada a la Rambla de la Pau 63 de Vilanova i la Geltrú. És un espai totalment adaptat a les necessitats de la nostra societat. Hem desenvolupat un mètode propi gràcies a la àmplia casuística que ens donen els pacients de les clíniques d’arreu de Catalunya.

La clínica disposa de tres boxes preparats amb la tecnologia més avançada i innovadora, els serveis que oferim estan relacionats amb els tractaments per recuperar peces perdudes o retornar la funcionalitat bucodental a les persones per mitjà d’implants, pròtesis dentals o implants de càrrega immediata. Posem al teu abast la possibilitat de modificar la teva aparença gràcies a tractaments dentals estètics com les carilles o facetes, la higiene bucodental i l’ortodòncia per corregir l’alineació dental.

Disposem de servei d’odontopediatria per donar la millor atenció als més menuts de la família, a la nostra clínica de Vilanova els nens i nenes tenen el seu espai perquè se sentin còmodes quan els toca la visita al dentista.

 

A Dental Catalunya disposem de professionals especialitzats per cada àrea, bolcats a les necessitats dels pacients i formats amb els últims mètodes de l’odontologia per donar solucions òptimes als problemes dentals que els preocupen.

 

A la clínica Dental CATALUNYA Vilanova et rebrem amb els braços oberts per resoldre tots els dubtes i consultes bucodentals que tinguis. T’esperem!

Horari de Clínica Dental Vilanova i la Geltrú

Dies                                    Hores

* Dilluns  a Divendres       (10:00 a 14:00) i (16:00 a 20:00)

Oblida’t dels problemes, només preocupa’t de somriureOn som

Com contactar

Carrer:              Rambla de la Pau, 63 Baixos. 08800 Vilanova i la Geltrú. Barcelona

Telèfon:           93 893 06 41

E-mail:              comunicacio@dentalcatalunya.cat

Les altres clíniques dentals: Manresa | BerguedàVic | Igualada | Molins de Rei | Martorell

Segueix-nos a …