Menú Cerrar

Dental Igualada de la mà del Consorci Sociosanitari d’Igualada.

Dental Igualada i el Consorci Sociosanitari d’Igualada arriben a un acord de col.laboració segons el qual tant els seus usuaris com el col.lectiu de treballadors del Consorci passen a ser pacients preferencials a la nostra clínica.

El context socioeconòmic actual que hem batejat com a “crisi” està tenint molts efectes sobre la vida de tots nosaltres, però és un fet constatable que els costos i conseqüències de la mateixa no s’han distribuït equitativament entre tots, sinó que determinats col·lectius més vulnerables els han experimentat més cruament. La gent gran i les persones amb dependència són un d’aquests col·lectius desafavorits al llarg d’aquest període, i en aquest context es fa més necessària la tasca d’entitats com el Consorci Sociosanitari d’Igualada, que treballa dia a dia per donar solucions i poder fer més plena la vida d’aquestes persones, gestionant i posant a la seva disposició una cartera de serveis àmplia i de qualitat.

És en aquest marc on neix la col·laboració entre el Consorci Sociosanitari d’Igualada i Dental Igualada, amb l’objecte de tractar d’apropar més prestacions als usuaris del servei. El Consorci i la clínica porten mesos col·laborant, posant la salut bucodental en condicions avantatjoses a disposició de molta de la gent que sens dubte més ho necessita. Fruit d’això, són ja molts els usuaris, treballadors, voluntaris i persones vinculades al Consorci Sociosanitari, i les seves famílies, que són pacients de la clínica Dental Igualada i ja es beneficien de les condicions preferencials establertes per l’acord signat entre totes dues entitats.

La cooperació entre diferents actors del territori és important, ajuda a visualitzar oportunitats, aconseguir sinèrgies i a aprofitar millor els recursos. Dental Igualada vol estar al costat del Consorci i fer un cop de mà, per tal de retornar a la societat que dia a dia li dóna la seva confiança quelcom en reciprocitat. I per molts anys.