Menú Cerrar

Dental Igualada fitxa pel Club Atlètic Igualada.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El passat dimarts 4 d’octubre de 2016, el Club Atlètic Igualada Petromiralles i Dental Igualada van signar un acord de col·laboració i patrocini que unirà el futur de totes dues entitats.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”1560″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_outline”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Igualada és una ciutat amb un volum d’activitat social i esportiva no gens habitual. A l’Anoia hi ha cabuda per a molts esports, però a diferència d’altres indrets, l’atletisme hi juga un paper principal. I és en aquest marc on no era d’estranyar que es trobessin pel camí una de les millors escoles esportives de Catalunya, el Club Atlètic Igualada, amb Dental Igualada, una empresa i un equip amb moltes ganes de contribuir a aquest dinamisme del territori ajudant l’esport base, així com col·laborant en moltes altres activitats socials.

L’acord que des de fa uns dies uneix totes dues entitats no només té un rerafons de patrocini esportiu, sinó que a més implica interessants avantatges en salut bucodental pels socis del Club Atlètic Igualada, doncs passen a ser amics i pacients molt especials per a Dental Igualada. Dental Igualada està molt agraïda al CAI Petromiralles per poder formar part d’aquesta històrica i gran família, i per poder posar el seu granet de sorra recolzant els campions del present i del futur.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

La temporada d’atletisme obre portes aviat per un club com el CAI, amb més de 50 anys d’història, i de ben segur vindrà farcida d’èxits per a tots els seus esportistes. Al marge d’això, desitgem-los molta sort, molta salut, i que visquin plenament les seves vides al voltant de la pràctica esportiva. De ben segur els nous reforços contribuiran positivament a fer-ho possible.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]