Menú Cerrar

Dental Manresa patrocina els equips de futbol base del C.E. Manresa

Fidel al seu compromís amb la ciutat i amb l’esport local, la clínica odontològica Dental Manresa patrocina la roba d’entrenament de totes les categories del C.E. Manresa i els uniformes de competició de 5 equips del mateix club.

L’acord entre el club i Dental Manresa és per dues temporades, la 2014-15 i la 2015-16. Més enllà del patrocini perquè els equips del Centre d’Esports Manresa disposin de l’equipació necessària per a la pràctica de l’esport, Dental Manresa ofereix a tots els jugadors del club i als seus familiars directes un ampli ventall de serveis gratuïts per vetllar per la seva salut bucodental. A més, la família del Centre d’Esports Manresa també pot beneficiar-se de les targetes de fidelització, que donen dret a diversos descomptes i a un finançament de fins a 24 mesos sense interessos.

Dental Manresa va obrir portes el 20 de juny de 2014 a la Carretera de Vic, 119, des d’on ofereixen els seus serveis d’odontologia integral avançada a la capital del Bages i el seu entorn, una missió que garanteixen un equip humà format per professionals de primer nivell i unes instal·lacions que incorporen els últims avenços tecnològics del sector. El compromís de Dental Manresa, però, s’estén a altres àmbits de la ciutat i el seu teixit social, com és el cas de l’esport de base, una de les prioritats de les polítiques de responsabilitat social corporativa de Dental Manresa.