Menú Cerrar

El millor somriure gràcies a les carilles

el-millor-somriure-gracias-a-las-carilles

Les carilles de composite són un tractament estètic que es realitza directament sobre les dents, aconseguint canviar l’anatomia dentaria i el somriure en una sola sessió.

Aquest tractament estètic es caracteritza per ser mínimament invasiu, ja que les Carilles de Composite s’adhereixen a la superfície dentaria sense necessitat de desgastar-la, mantenint les dents intactes. A més, no requereix de l’aplicació d’anestèsia, ja que no produeix dolor.

Així s’aconsegueix donar una aparença totalment natural a les dents i un somriure net i harmònic.

 

Vols millorar el teu somriure i la teva salut dental? FEM-HO POSSIBLE

 

Millora del somriure amb les Carilles de Composite

Les Carilles de Composite poden canviar o corregir diversos problemes estètics de les dents com per exemple, aconseguir una dentadura blanca a l’hora d’eliminar les taques de les dents o eliminant les dents fosques, que solen ser conseqüència de la la tetraciclina o fluorosi.

El tractament amb carilles permet corregir la posició de les dents, solucionant problemes d’apinyament dental, dents girades, còniques o desalineades.

A més, mitjançant aquest tractament de correcció dental, és possible superar algunes anomalies de desenvolupament com dents petites i amb desgastos per bruxisme que són poc visibles i donen sensació d’envelliment a l’aspecte del pacient.

La seva col·locació té altres avantatges com eliminar espais fisiològics entre les dents o creats per l’absència de dents. Així mateix, es poden restaurar aquelles dents que hagin sofert fractures per traumatismes.

Amb aquest tractament estètic també és possible corregir o emmascarar les conseqüències d’un problema periodontal que presenta una retracció de la geniva a conseqüència de la pèrdua de suport ossi, deixant les arrels de les dents exposades. Canviar l’aspecte de dents molt llargues i amb triangles foscos, desagradables a la vista que desmilloren el somriure i influeixen en l’autoestima del pacient.

 

Especialista encarregat del tractament de carilles

L’especialista en estètica realitza directament les carilles sobre les dents. És el professional que les dissenya, modela i dóna la forma capa per capa amb el composite especial estètic fins a aconseguir el canvi desitjat.

Les Carilles de Composite són altament estètiques i de cost accessible, si les comparem amb les carilles de ceràmica o porcellana, ja que no necessiten ser enviades a un laboratori dental perquè les fabriquin. Poden ser reparades per l’odontòleg sense necessitat de fer-les de nou, tal i com passa amb les de porcellana. Una característica destacable és que les Carilles de Composite no estan cimentades i per tant, no es desenganxen.

 

Tractament de Carilles de Composite

En la primera consulta s’identificaran i s’avaluaran els problemes bucals estètics del pacient mitjançant l’anàlisi del seu somriure. Seguidament, s’establirà un pla de tractament adequat i individualitzat. En una única sessió per arcada s’aconseguirà canviar el somriure i s’aconseguiran resultats immediats.

Les Carilles de Composite requereixen un manteniment senzill, seguir les pautes del dia a dia marcades per l’odontòleg especialista i seguir una sèrie de revisions periòdiques per mantenir la bellesa del teu somriure.