Menú Cerrar

Espectacular recollida de joguines a les clíniques de Dental Catalunya

Al llarg del Nadal del 2016, Dental Catalunya va organitzar a les seves clíniques una recollida solidària de joguines, amb objecte de no deixar cap nen sense joguina. Van ser molts els pacients i no pacients que es van deixar caure per les clíniques de Manresa, Berga i Igualada a fer la seva aportació, i els espectaculars resultats queden palesos a la imatge, que correspon a la recepció de la clínica de Berga. És un èxit col.lectiu molt agradable que ens va deixar amb un gran regust de boca, ja que significava la constatació de què encara hi ha persones al món que es preocupen per la resta. Iniciatives així valen la pena i ens fan molt feliços.

A banda de la gent que es va solidaritzar i es va apropar a deixar una joguina a la clínica per als més desafavorits, hem de donar les gràcies a Sor Lucia Caram i a Càrites, qui ens van donar el seu suport i recolzament, i es van ocupar de la canalització de les joguines recollides al llarg dels dies.

Posteriorment a la recollida, el dia 9 de gener de 2017 es va celebrar a cada clínica un sorteig simultani entre els participants, on tres agraciats van rebre sengles xecs, un per clínica, per valor de 1000 euros en tractaments bucodentals.

Moltes gràcies a tots els qui van contribuir a fer-ho realitat per la seva ajuda. És un èxit de tots. Sou meravellosos.