Menú Cerrar

L’èxit amb carilles dentals està assegurat

exit-carilles-dentals

exit-carilles-dentals-int
Actualment per millorar l’estètica del nostre somriure disposem de diferents tècniques i tractaments odontològics, entre ells, les carilles dentals.

Les carilles dentals són un tractament restaurador artesanal realitzat per l’odontòleg especialista. La tècnica consisteix en crear unes capes fines de resina que s’adhereixen a la dent natural mitjançant una tècnica adhesiva, deixant una peça sense imperfeccions.

Requereixen molt poca preparació de la dent per aconseguir un bon resultat estètic, tot i que el disseny de cada somriure es realitza de forma individualitzada. Cal tenir en compte no només la forma de les dents, sinó també l’harmonia dels marges gingivals, els llavis i la forma de la cara.

 

Vols millorar el teu somriure i la teva salut dental? FEM-HO POSSIBLE

 
L’èxit del tractament amb carilles es basa en què és un tractament restaurador que pot oferir diferents resultats.

 

Quines són les solucions d’èxit amb carilles dentals?

Una forma ràpida i eficaç de millorar l’estètica de les dents, és millorar el teu somriure gràcies a les carilles.

  • Canviar la forma de la dent. Quan hi ha alteracions com la microdòncia (dent més petita) o textures anormals de la dent com displàsies, abrasions, fractures coronàries… es poden donar solució gracies a aquest tractament dental.
  • Canviar de color dental. Quan el pacient no està satisfet amb el color de les dents, degut a problemes d’amelogènesis, fluorosis, tetraciclines, tincions… Les carilles ofereixen una nova coloració al somriure. També hi ha casos amb problemes de blanquejament dental on aquest tractament no és suficient per canviar de coloració.
  • Canviar malposicions dentals si es descarta el tractament amb ortodòncia. Depenent del cas, es possible que la solució més adequada per millorar rotacions, apinyament, angulacions, etc. sigui la correcció mitjançant el tractament de carilles.
  • Recuperació de dents. Per causes com el desgast o fractures per hàbits com el bruxisme o traumatismes, es possible que les dents hagin perdut el seu tamany adequat, una forma de tornar a l’aspecte inicial de la dent es aplicant aquest tractament.

        

Els resultats són evidents i espectaculars! ?

Un cop acabat el tractament amb carilles, per garantir l’èxit és molt important tenir cura del nou somriure. El seu dentista li recomanarà unes pautes a seguir per assegurar la durabilitat del tractament. A trets generals, la cura d’aquest tipus de restauracions és el mateix que el de les dents naturals.

El pacient ha de seguir unes normes d’higiene bucodental adequades per mantenir les dents sanes. S’aconsella el raspatllat de les dents 3 vegades al dia després de cada àpat i l’ús de fil dental o raspatllets interproximals per assegurar l’adequada higiene de totes les superfícies dentals.