Menú Cerrar

Montepio de Conductors, Dental Manresa i Dental Berguedà signen acord de col·laboració

Montepio de Conductors, Dental Manresa i Dental Berguedà han signat un acord de col·laboració per tal d’aprofitar les seves sinergies, on tots els socis de Montepio de Conductors seran beneficiaris d’una mútua bucodental sense cost de subscripció, de forma indefinida i amb condicions econòmiques avantatjoses en tota la gamma de tractaments.

Tanmateix, Dental Manresa i Dental Berguedà obsequiaran als pacients que es realitzin determinats tractaments (consultar condicions a la clínica) i gaudiran de forma gratuïta de l’assistència jurídica integral de Montepio de Conductors durant el primer any.

Montepio de Conductors, entitat de caràcter mutual de la Catalunya Central amb una trajectòria de 85 anys té una clara voluntat de servei envers els seus socis, valors que comparteixen decididament Dental Manresa i Dental Berguedà i que es posen de manifest a través d’un servei assistencial altament professional acompanyat de tecnologia integral avançada per cuidar la salut bucodental com ningú. Dental Manresa i Dental Berguedà cel·lebren, respectivament, el primer aniversari de la seva implantació al Bages, i més recentment al Berguedà.