Menú Cerrar

Dental Manresa patrocina Manrusiònica, el festival de música electrònica del Bages.

El 2 de juliol de 2016 s’ha celebrat la 6a edició del festival de música electrònica Manrusiònica,  el festival d’aquestes característiques més important del Bages, i Dental Manresa n’ha esdevingut patrocinador. Sobta a molta gent que una clínica dental s’atreveixi a patrocinar un esdeveniment d’aquesta naturalesa, però dintre de la filosofia de la nostra empresa i de la nostra política de comunicació, no hi ha res més natural que la interacció amb la comunitat i la societat que ens envolta.

L’espectacular desplegament als jardins i voltants de La Seu de Manresa i el particular clima que es va generar aquell dia ens refermen en la nostra aposta. Al migdia, l’organització va formar una rotllana de carros i xiringuitos on els assistents podien menjar, beure i passar l’estona al ritme del millor chill-out i música electrònica. Dental Manresa es va dotar d’un còrner perfectament ambientat, on una pallassa feia delir els més petits amb malabarismes, pintant-los la cara o fent-los fotos al nostre photocall, en tant que els grans tenien a la seva disposició dos futbolins oberts que van donar molt de joc, mai millor dit.

La jornada va ser rodona, coronada a la nit pel concert principal de música electrònica pels més agossarats, a les escales de la catedral.